maanantai 7. toukokuuta 2012

suuri armollinen muovipussi

Anteeksi jalkojeni suuruus

Viimoiset oppitunnit meni eilen ihan kivasti - varsinkin kun sain piirtää melkein koko ajan! Piirtelin lintuja, häkkejä ja värittelin sormiväreillä. Tuomasmessukin meni nopeasti, ja sen ansiosta riparipassi on täynnä.
Maanantaiaamu alkoi hitaasti - koulusta jäi mieleen pääasiassa bilsan esseen kopioiminen taululta ja äidinkielen pistari-epäpistari. Koulun jälkeen suunnattiin henkilöiden kanssa kirjastoon tekemään aamunavausta perjantaiksi. Morning has broken-biisi soi perjantaina koulunradiosta! Tämän jälkeen siirryttiin jäätelökioskin äärelle ja mä tein siinä läksyjä muiden näperrellessä jäätelöitään.
Roosa ja Sini
Taija


Kotiin saapuessani siskollani oli yllätys. Olin tavannut erään tutun torilla eilen, ja puhellessamme niitä näitä, mainitsin myös tulevat rippijuhlani. Tänään siskoni siis heitti laukustaan muovikassin, jonka tämän tutun tytär oli hänelle välittänyt. Pussista paljastui ihana valkoinen, kukallinen mekko! Olin kyllä ajatellut rippimekkoni värikkääksi, mutta tarkemmin ajatellen, tuo sopii ainakin Chiron turkin väriin. Chiro tulee rippikuvaani mukaan (: Illalla olimme vielä koiran kanssa koiratarhassa. Tapasimme rhodesiankoiran, siperianhuskyn, jonkun laumanvartijakoiran, jackrusselin, beaglen, saksanseisojanpennun, suomenlapinkoiria ja aussien.


Päivän biisi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti